menús per a comunions

APERITIU

Martini
Refrescos varis
Bitter Kas
Torradetes amb pernil de bodega
Canapés de salmó fumat
Buffet de formatges
Olives farcides
Patates xip
Pasta de full al formatge
Xupito de gaspatxo a la vinagreta de xerés
Xupito de meló al porto
Cullereta d'escopinyes amb romesco
Freginada de calamars a la malaguenya
Delícies de pernil
Fideuada amb escamarlans i cloïsses
Pop a la gallega al perfum de pebre vermell
Brochetta campestre
Punxat de dàtils amb beicon

MENU A

  • APERITIU SCORPIA
  • FRICANDÓ DE VEDELLA AMB FREDOLICS A L’ESTIL DE l’EMPORDÀ
  • VI NEGRE CANALS I NUBIOLA
  • PASTÍS MOUSSE DE MADUIXA  AMB COULIS DE GERD
  • CAVA CASTELLBLANCH DUO BRUT
  • CAFÈ, AIGÜES MINERALS
Preu: 37,00€

MENU B

  • APERITIU SCORPIA
  • DAURADA FARCIDA A LA MARSELLESA
  • VI BLANC CANALS I NUBIOLA
  • PASTÍS MASSINI, DE NATA, TRUFA I CREMAT
  • CAVA CASTELLBLANCH DUO BRUT
  • CAFÈ, AIGÜES MINERALS
Preu: 39,00€

MENU C

  • APERITIU SCORPIA
  • CASSOLETA DE RAP AMB LLAGOSTINS i ESCAMARLANETS AL PERFUM DE PEBRE VERMELL
  • VI BLANC CANALS I NUBIOLA
  • PASTÍS MASSINI, DE NATA, TRUFA I CREMAT
  • CAVA CASTELLBLANCH DUO BRUT
  • CAFÈ, AIGÜES MINERALS
Preu: 39,50€

MENU D

  • APERITIU SCORPIA
  • ESPATLLA DE XAI ROSTIDA A L’ESTIL D’ARAGÓ AMB GIRGOLES I PERLES
  • VI NEGRE CANALS I NUBIOLA
  • PASTÍS MOUSSE DE LLIMONA
  • CAVA CASTELLBLANCH DUO BRUT
  • CAFÈ, AIGÜES MINERALS
Preu: 39,90 €

MENU E

  • APERITIU SCORPIA
  • AMANIDA DE BROTS D’ENCIAMS, PIPES, FRUITS SECS I FORMATGE PARMESÀ AMB VINAGRE DE MÒDENA
  • CUETA DE RAP A LA CREMA DE BOLETS I PATATES BRAVES.
  • VI ROSAT VALL PLATA
  • PASTÍS MOUSSE DE MADUIXA AMB COULIS DE GERD
  • CAVA CASTELLBLANCH DUO BRUT
  • CAFÈ, AIGÜES MINERALS

Preu: 44,00 €

MENU F

  • APERITIU SCORPIA
  • BARQUETA DE MELÓ AMB PERNIL DEL PAÍS TIMBAL DE MELÓS DE VEDELLA I PATATA AMB
  • CONFIT DE CEBA I CREMA DE BOLETS
  • VI ROSAT VALL PLATA
  • PASTÍS MOUSSE DE MADUIXA AMB COULIS DE GERD
  • CAVA CASTELLBLANCH DUO BRUT
  • CAFÈ, AIGÜES MINERALS
Preu: 46,00 €

MENU G

  • APERITIU SCORPIA
  • CÓCTEL DE PINYA TROPICAL AMB SALSA ROSA
  • MEDALLÓ DE VEDELLA AL PEBRE VERD o ROCAFORT
  • VI ROSAT VALL PLATA
  • PASTÍS MASSINI, NATA TRUFA I CREMAT
  • CAVA CASTELLBLANCH DUO BRUT
  • CAFÈ, AIGÜES MINERALS
Preu: 49,00 €

MENU H

  • APERITIU SCORPIA
  • LLENGUADO A LA CREMA D’AMETLLES AMB ESCAMARLANETS i PATATES A l’ANGLESA
  • CONFIT D’ÀNEC AMB FARCELLETS D’ESPÀRRECS BLADERS i TOMÀQUET PROVENÇAL
  • VI ROSAT VALL PLATA
  • PASTÍS MASSINI, NATA TRUFA I CREMAT
  • CAVA CASTELLBLANCH DUO BRUT
  • CAFÈ, AIGÜES MINERALS
Preu: 51,00 €

 

 

 

AQUEST PREUS NO INCLOUEN EL 10 % I.V.A